Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ruilen en retourneren

Is je pakket of boek beschadigd? Wil je het ruilen? Of ben je gewoon niet blij met je aankoop? Wil je je geld terug? We gaan dit voor je oplossen!

14 Dagen bedenktijd, daarna nog 14 dagen om te retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de product)en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de door jouw gekozen vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Terugsturen

Maak voor het terugsturen gebruik van het retourformulier dat je kunt downloaden. Hierop kun je op aangeven of je een product wilt ruilen of dat je je geld terug wilt. Het is geen verplichting om de klantenservice vooraf te laten weten dat er een retour aankomt, maar het helpt wel voor een snelle afwikkeling.

We verwerken je retour zo snel mogelijk en binnen 14 dagen nadat we je retour hebben ontvangen. Is er spoed bij, bv. omdat je een boek wilt omruilen en snel nodig hebt voor bv. een verjaardag, neem dan contact op met de klantenservice.

Retourneren is op eigen risico

Retourneren is op eigen risico. Bewaar dus je verzendbewijs altijd goed. Dit kan het bewijs zijn wat je krijgt van het postkantoor, maar mag in geval van verzending met brievenbuspost ook door middel van een duidelijke foto van het pakketje zelf met het adreslabel leesbaar in beeld + daarbij een filmpje waarop duidelijk te zien is dat ditzelfde pakketje in de brievenbus wordt gedaan.

Terugbetaling

Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt toen je de bestelling deed, tenzij je kenbaar maakt dat je op een andere manier je geld terug wilt. De terugbetaling is kosteloos voor de consument en vindt binnen 14 dagen plaats. Bij een volledige retour worden ook eventueel betaalde verzendkosten terug betaald.