Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

JeP! kids heeft een team van mensen die al meer dan 15 jaar werken aan leuke, verfrissende producten waar baby’s en kinderen om vragen. Wij creëren geluksmomenten en uitdagingen en hebben nog steeds een schat aan ideeën waar wij voortdurend mee in ontwikkeling zijn.

De inspiratie voor de boeken zijn gekomen uit eigen ervaring.

Waarin we ervaren dat de tijd ontzettend snel gaat… Veel te snel! De zwangerschap, de babytijd en dan via peuter naar kleuter naar tiener. Zo hangen ze aan je rok of broek, en zo vliegen ze het nest al bijna uit. Zo wil je ze wel eens achter het behang plakken, en voordat je het weet mis je de drukte in huis. Al die jaren zijn er heel veel momenten die je niet wilt vergeten. Zelf niet, maar ook je kind niet. Leven doe je in het nu, maar de momenten moet je vieren. Blijven vieren!

Dat is voor ons de inspiratie geweest om een serie te maken van herinneringsboeken voor ouders en kinderen. Zoals bijvoorbeeld een echoboekje voor alle echofoto’s. Een zwangerschapboek voor alles wat je later aan je kind wilt vertellen. Een kraambezoekboek voor iedereen die jou en je baby komen bezoeken.

Vanuit deze herinneringen en de leuke designs kregen wij inspiratie om meer te ontwikkelen. Zo zijn we tot de dag van vandaag en morgen en overmorgen continue bezig om leuke momenten te ontwikkelen. Om te zorgen dat we baby’s en kinderen feestjes en geluksmomenten kunnen blijven bezorgen.

Zullen we samen spelen, springen, lachen voor altijd?

JEP! Kids
Ierlandstraat 14A
5171 PD Kaatsheuvel
Nederland
E-mail: klantenservice@jep-kids.com
KvK: 91551706
BTW: NL865693043B01
Tel: +31 6 53464810 / +32 4 84643630