Mooie herinneringen

Mooie herinneringen ... ze zitten in je hoofd maar ze vliegen er ook net zo gemakkelijk weer uit. Met de prachtige invulboeken van JeP kids leg je ze vast. Het maken, invullen, plakken en bijhouden van een invulboek is een feestje. Je denkt weer terug aan de mooie momenten. "Oh ja, toen ... weet je nog?" En het is leuk om samen met de kinderen, familie en vrienden nog eens terug te kijken op mooie tijden.

JeP boeken kerst 2

In de babyboeken, met aansluitend de groeiboeken, kun je prachtig de evolutie van je kind volgen. Soms heb je zelf niet in de gaten hoe snel de tijd gaat. Maar met een prachtig invulboek kun je alles nog eens nalezen en opnieuw beleven. Het is ook bijzonder handig om praktische zaken in bij te houden. Want weet jij nog wie wanneer is gevaccineerd, en welke vaccinaties ze toen hebben gehad? Welke kinderziektes, en o ja, wanneer was dat ook alweer?

In het schoolfotoboek kun je heel georganiseerd alle bijzondere foto’s van de klas van je kind bewaren. Mooi bij elkaar en na een aantal jaren is het prachtig terugkijken naar de groei van je kind en de vriendjes en vriendinnetjes.

In het verjaardagenboek kun je al je bijzondere traktaties en taarten vastleggen. Vaak steek je daar extra werk in, en ben je supertrots op het resultaat. Maar na een tijdje is het weer vergeten. Nu dus niet!

We naderen de wintermaanden. Tijd voor elkaar, tijd voor kadootjes. Dan is het een leuk idee om een invulboek op je verlanglijstje te zetten, om het als verrassing te geven of gewoon om voor je zelf te kopen.

Leuke tip om samen met je vriendin te doen: geef elkaar een mooi boek, organiseer een herinneringsavondje, en ga samen in je boek schrijven, plakken, bewaren en de mooie momenten met elkaar uitwisselen.

JeP boeken kerst 3

15 gedachten over “Mooie herinneringen”

 1. Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to check out your blog
  on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m surprised at how quick your blog loaded on my phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, amazing blog!

  Also visit my web page; cheap flights

  Beantwoorden
 2. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog
  loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any suggestions would be greatly appreciated.

  Here is my website … CBD oil for pain

  Beantwoorden
 3. Hi! I could have sworn I’ve been to this blog before but after
  checking through some of the post I realized it’s new to me.
  Nonetheless, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back
  frequently!

  Here is my website – CBD oil near me

  Beantwoorden
 4. Hi! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out
  and tell you I genuinely enjoy reading your articles.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the
  same subjects? Thanks a ton!

  my web blog … CBD for dogs

  Beantwoorden

Plaats een reactie